Hva deltagere sier

«Dette healingkurset var en flott og dyp opplevelse. Gjennom mange indre reiser og sjamanistiske ritualer opplevde jeg healing på både fysisk og mentalt nivå, og økte min innsikt om hvem jeg er i dag. Ambika skaper en trygg og harmonisk atmosfære for kurset, og jeg kan anbefale healingkurs med Ambika på det varmeste.»

Ann Christin Eng, Oslo

“Jeg har deltatt på healingkurs hos Ambika og kan tryggt anbefale kurs på hennes senter for de som ønsker faglig og seriøst påfyll for seg selv og sine nærmeste. Hun underviser  lettfattelig og har kunnskap om naturen som er verdt å få med seg. Det har hjulpet meg videre på veien til å bli mer bevisst og  glad for at jeg kan bruke mine indre ressurser. Lokalene er som en oase midt i den travle Oslo gryta og er harmonisk innredet med vakre klare farger, så jeg vil påstå at det også er en del av kursopplevelsen.”

Marianne Milda Ødegaard, Moss. Billedkunstner og pedagog

“Divine Nature Healing kurs ble akkurat det jeg ønsket. En indre healingreise hvor jeg fulgte sporene tilbake til noen veldig viktige steder for meg. Kurset var spennende og lærerikt på alle måter med flere overraskende måter å heale på. Anbefales!!”

Solfrid Frydenlund, Drammen

Så, efter att jag avslutat mina healing-behandlingar, då jag kände att jag kunde gå vidare på egna ben, så har tänkt att jag vill lära mig mer själv. Om det skulle dyka upp ett tillfälle då jag själv skulle få utveckla mina healing-kunskaper så skulle jag inte tveka att hoppa på, har jag tänkt under långt tid. Det tog några år innan jag var redo, inte förrän nu dök kursen >Divine nature healing< upp – som ett brev på posten. Sacred fire är ett center för healing- och självutveckling som ligger bara några hundrameter bort där jag bor i Oslo. Kortrest kurs alltså. Ambika Christen är kvinnan som driver centret med passion och väldigt mycket kärlek.Det var med stor nyfikenhet jag steg in på centret på lördag morgon för en helg med meditation och healing. Jag hade egentligen ingen aning om vad vi skulle göra eller vad som skulle ske, men jag försökte ta med mig ett öppet sinne tillsammans med ett frågande journalistsinne.
Det blev i vart fall en intensiv, givande och kärleksfull helg med många kraftfulla processer och energier. Jag blir alltid lika fascinerad över att det från utsidan ser ut som att vi gör absolut ingenting, bara sitter och vilar på en meditationskudde – medan det händer så otroligt mycket på insidan att vi på kvällen är helt färdiga. Som om vi sprungit marathon hela dagen. Och återigen har jag fått öva på att lita på det jag upplever, utan att avfärda det som fantasier. Så hur vet man när man bara fantiserar och när man faktiskt har en genuin upplevelse? Det känner man i både kropp och hjärta, skulle jag nog svara. Det som är sant för dig är sant för dig, du behöver inte rättfärdiga eller analysera det. Du får ha dina upplevelser, de behöver inte (och kan inte) valideras av någon annan.

Maria Skölding, journalist og yogalærer