Intensiv Retreat i Sørfrankrike

3 DAGERS INTENSIV RETREAT
* EMPOWER YOUR SHAKTI *

Velg din dato:

  • 25. – 27. September INTENSIV RETREAT 
  • 28. – 30. September INTENSIV RETREAT
  • 01. – 03. Oktober INTENSIV RETREAT 

En reading, healing og coaching, ritualer, lange strandpromenader, stille meditasjoner, bål. Havet, fjellene, og soloppganger. Kveldsmåltider i gode franske restauranter. Gode ​​viner og vibes. Vi skal feire deg! Jeg støtter deg med min kjærlighet og min kraft.

Dag 1
Ankom i deg selv

Vi vil gå inn i et naturvernet område og sitte i stillhet i naturen med utsikt over havet. Jeg skal lage et rensende sjamanistisk rituale med vann for å rense din kropp og aura. Kraften til de fire elementene, ild, luft, vann, jord og villmarkens kraft vil hjelpe deg til å lande mer inn i deg selv. En jordsjamanistisk teknikk hjelper deg med å rense dine tanker. Vi tar en spasertur på den lange stranden, hilser vannet i et rituale og slipper alt vi trenger ikke ved bålet jeg lager på stranden.

Dag 2
Dyp rens og detox

Hele dagen: Vi gjør en lengre spasertur langs en strand for å komme til et beskyttet område. Der vil vi lage et jordsjamanistisk rituale for å hjelpe dit system til å gi slipp på gamle ting. Dette er et veldig dypt rituale med ild og vann, trommen og sjamanistisk helbredende sanger. På slutten av dagen får du 2 liter med vann ladet opp fra jorden med healing, til å hjelpe kroppen din enda mer å gi slipp på tunge ting.

Dag 3
Naturens presanger
Din kraftstav

Nå etter er du har renset deg på en dyp måte kan du ta imot naturens presanger og en ny kraft. Individuelle behandlinger og coachings. Lag din egen sjmanstav!
På kvelden feirer vi i en fin fransk restaurant alt vi har fått!

Prisen for denne retrett er 650.- Euro.
Innkvarteringen er ikke inkludert.

Hvis du vil vite mer informasjon om, overnatting og oppholdssted og for all annen informasjon – send meg en epost til Ambika Christen!

Kom og nyt kilometer med strand, stillhet og meditasjon, villmark, mystikk og skjønnhet i Sør-Frankrike <3