Behandlinger

Gauri Gatha – systemisk oppstilling

Livet vårt er formet av familien, samfunnet og personlige strukturer. Vaner og konflikter begrenser ofte vår livsglede. Dette kan føre så langt at vi føler oss ukomfortable i omgivelsene. Noen ganger vet vi ikke hvorfor vi ikke har det så bra. Årsaken til problemer med partnere, familiemedlemmer og kolleger er ofte vanskelig å fastslå. Gang på gang befinner vi oss i lignende forhold og situasjoner, selv om vi ønsker en forandring.

Systemiske oppstillinger handler om familiehistorien, overførte traumer og binding. Skjebnen og traumatiske hendelser kan sette spor og kjennes ut som følt virkelighet her og nå.

Gauri Gatha er et systemisk konstellasjonsarbeide etter MaRa Eickermann som løser opp i traumer, og bindinger som har oppstått i ditt system gjennom hendelser i din familie. Hendelsen kan har vært i din familie over mange generasjoner. Vi vet at vi kan ha traumer og andre uforløste mønstre i vårt familiesystem som har „gått i arv“ i syv generasjoner.

I en konstellasjon finner vi frem til årsaken av ditt problem i dag og løser den opp gjennom bevisstgjøring. Oftest er tilgivelse nøkkelen til forandring. Selve oppstillingen skjer sammen med meg og personen som søker hjelp. Ingen andre personer må bli involvert.

Krystallhealing

Sjamanistisk healing

COACHING >>> LES MER

EN DE NO