Firecoaching hjelper deg til å ta dine valg ut fra et ståsted av universiell kjærlighet. Kjærlighet er det ledende prinsippet i den nye tiden. Universet er i gang med å skape nye muligheter for oss på jorden. Muligheter som er skapt for å leve et virkelig tilfredstillende liv. Du er ment til å være den du er. Du er ment til å lykkes og være lykkelig. Valg som er basert på din kjærlighet og din indre sannhet, er valg, som blir bærende for din fremtid.

Firecoaching hjelper deg først å fremst til å skape klarhet i deg selv. Du vil kunne ta ditt valg fra et nytt ståsted, når du har befridd deg fra alt gammelt. Du vil kunne ta ditt valg med bevissthet, uten frykt, motstridende tanker, hindrende bindinger eller negative erfaringer.

Firecoaching belyser din vei. Vi tenner et lys der det er mørk, slik at du kan se stien som leder deg i din kraft. Steg for steg.

Firecoaching kartlegger ditt behov og ditt mål utifra der du står i dag. Intuitive teknikker hjelper deg til å bli klarere over dine hinder som står i vei og hvordan de kan løses opp. Du vil kutte bindinger og løse opp gamle mønstre og kommer til et nytt og bedre perspektiv for å ta valget ditt.

Vi møtes tre ganger i to timer. Avstand mellom hvert møte er en uke.
Kostnad er 6000.- kr. Det er mulig å møtes ONLINE, hvis du ikke bor i Oslo. Da vil vi tar et kort 15 minutters online møte på forhånd for å sjekke at alt fungerer bra.