Feng Shui

FENG SHUI. Disse to merkelige ordene er opprinnelig kinesiske. Betydningen av disse ord er vinn and vann og beskriver disse naturlige elementene som kraftige reservoarer og distributører av CHI – som er kinesisk for livskraft. Feng Shui er et ord for en urgammel visdom om hvordan man leser, balanserer og helbreder energiene i landskap og bygninger.

Alpha Chi Consultancy

Da jeg først hørte om Feng Shui, var jeg 25 år gammel og jeg satt i en campingvogn med en kvinne med langt svart hår som var astrolog og leste diagrammet mitt. Hun ble anbefalt til meg av medlemmene av det buddhistiske samfunnet i Skottland jeg besøkte. Nå er jeg 55.

30 år senere kan jeg si at ordene til denne kvinnen nesten har oppfyllt seg. Hun fortalte meg at jeg kan gjøre Feng Shui, at jeg kjenner Feng Shui, og at jeg skal leve av det. Sistnevnte er den delen jeg ikke har klart ennå. Som kanskje betyr det at det er på tide å gå for det nå!

Denne astrologen bodde i en enkel campingvogn nær et buddhistisk kloster i skottland, som heter Samye Ling. Den gangen hadde jeg ikke en gang hørt ordene Feng Shui, heller ikke visste jeg hva de mente. Hun forklarte meg ikke mye, og forlot meg forvirret, men nysgjerrig. Jeg begynte å lese bøker om denne gammle visdommen som kom fra Kina. Men de var ikke veldig tiltalende for meg. Det virket rart å sette kinesiske gjenstander i en europeisk kontekst, selv om noen ting så vakre ut. Mange år senere, faktisk i 2005, ble jeg ledet til å delta i en utdanning som kalles Alpha Chi Consultant. Der fant jeg ut at denne gammle læren faktisk hadde 9 forskjellige skoler som alle lærte en del av hele kunnskapsfeltet om hvordan man balanserer de kosmiske og jordiske energier i samsvar med menneskelivet.

Hvorfor er det nødvendig? Hvorfor skal vi balansere universalkreftene for å få dem til å flyte og jobbe positivt for oss?
Er det ikke noe som burde skje naturlig, fordi vi er innbyggere på denne planeten?

Selvfølgelig var denne kunnskapen en gang en del av menneskelivet, visdom alle hadde tilgang til. Men kunnskapet ble mer og mer tapt, materialistisk, selv missbrukt av Feng Shui-mestere på en egoistisk eller mørk måte til den nesten ble helt tapt, i hvert fall i vestlige land. I løpet av det siste århundrene begynte denne kunnskapen å komme igjen til overflaten i den vestlige bevisstheten og kom inn i lyset gjennom Durga Holzhauser og Agni Eickermann.

Siden over 20 år starter de Alpha Chi Consultants inn i deres 8. chakra, som gir tilgang til å lese fra den naturlige loven for mennesker og steder. Dette gjør det mulig å skape strøm i oppholdsrom og forretningsområder i henhold til individets naturlige lov uten å endre noen form for møbler på utsiden! Selvfølgelig kan vi bruke objekter og symboler for å gi energien et synlig uttrykk. Men dette er bare en naturlig konsekvens av å rydde ut gammel energi og innlede en ny og kraftig flyt i de levende rom som omgir oss. Original CHI kan bli SHA – uren eller lav energi. Alpha Chi-behandling forvandler disse gamle energiene og innhenter nivået av CHI i samsvar med menneskene som bor deres. Positiv energi vil belaste folk og stedet forårsaker lykke, rikdom, helse og harmoni.

Det er en dyp visdom som jeg etter nesten 15 års egen erfaring bare begynner å begynne å forstå i sin dybde. Denne forståelsen er utenfor enhver vitenskapelig eller intellektuell forklaring. En høyere oppfatning, stillhet i sinnet og dyp tilknytning til mors natur er nødvendig for å komme til kjernen i denne visdommen i seg selv. Etter noen år som Alpha Chi konsulent deltok jeg i 9 masterschools av Feng Shui, som til og med forsterket min forståelse av mine iboende kvaliteter som jeg kombinerer i dag med teknikkene jeg lærte som Alpha Chi konsulent.

I dag kan jeg se at resultatet av disse opplæringene, mine mange års erfaring, men mest av alt, min kjærlighet til Moder Natur og Jord, lar meg oppleve essensen av denne teknikken vi bruker i hjem, hager og landskap.

Gjennom krig, gjennom utnyttelse av materielle jordressurser, har vi ved grådighet, gjennom enkel uvitenhet og for mye intellektuell tenkning, ignorert det faktum at Moder jord er et levende vesen, som holder plassen for mye mer enn bare den synlige verden. Hvis vi vil overleve, må vi igjen gå sammen med henne og hennes energi, hennes dypere stoff, en fin vevd matrisen av kjærlighet.

Vi må også åpne våre hjerter for oss selv og starte den virkelige søken, den mest eventyrlystne og givende søken inn i vår egen kjerne, der vi er knyttet til vår medfødte visdom og medfølelse. Der venter vårt potensial for å bli oppdaget og vekket og som vi kan aktivere helbredelse for oss selv, planeten og alle våre relasjoner.

Feng Shui i dag for meg er en kilde til visdom som jeg kan tappe inn i som forbinder himmelen og jorden i mine omgivelser og dermed skaper en strøm av kjærlighet, lys og lykke.

Hvis du vil ha det selv, ditt kontor, ditt hjem, bare kontakt meg. Jeg gleder meg til å skape ny flyt for deg og dine omgivelser.